“Je voelt dat datgene wat je met hart en ziel hebt opgebouwd tussen je vingers doorglipt”

Je bent al jaren actief als ondernemer in de retail. Je hebt je successen gekend, maar merkt dat je van het spoor raakt en niet echt meer verder komt. Je ziet niet goed meer welke stappen je moet ondernemen om weer back on track te komen. Is het je aanbod, je doelgroep? Zijn het je financiën of je medewerkers? Eerlijk gezegd heb je geen idee. Uit pure wanhoop sta je zelf weer in de winkel te verkopen. Je kan er niet echt met iemand over praten, omdat je het gevoel hebt dat niemand je echt begrijpt.
Maar wel met mij! I have been there, ik weet wat je voelt, ik heb in alle valkuilen al eens getrapt en ik weet ook hoe je er uit kunt komen.

En oh ja, ik ben er niet voor iedereen, ik werk met ambitieuze retailers, die het lef hebben om kritisch te kijken, niet alleen naar hun bedrijf, maar zeker ook naar zichzelf en die willen groeien en ontwikkelen.
Als dat is wat jij wilt, dan kan ik jou helpen om jou en jouw winkel(s) weer op het juiste spoor te zetten. En dan is dit 3 of 6 maanden traject van “Frustratie naar Visie” echt iets voor jou! 

Wat houdt het 3 of 6 maanden

traject “van frustratie naar visie” in?

 • Een kick-off van 3 uur met focus op jou en je bedrijf
 • Wie ben je, waar sta je en waar wil je naar toe
 • Actieplan maken met concrete doelen
 • Aan de slag met doelgroep,  missie, visie, strategie en focus
 • Inventariseren wat de uitdagingen, kansen en mogelijkheden zijn
 • Inkoopplan, budgetten en voorraden
 • Concreet een praktisch aan de slag met jouw vragen en uitdagingen
 • Praktische tips, tricks en tools waarmee je meteen aan de slag kunt
 • Reflectie, jij bent de sleutel tot de verandering
 • 3x of 6x een coaching van 1,5 tot 2 uur (via skype of live)
 • In het 6 maanden traject een strippenkaart van 10 uur extra, in te zetten binnen een jaar
 • Je kunt en mag altijd vragen stellen via mail
 • Alle aspecten van je bedrijf komen aan bod

3 maanden traject   €  2.497,- excl. BTW
6 maanden traject   €  3.597,- excl. BTW

Wat levert het 3 tot 6 maanden traject

“van frustratie naar visie” jou op?

 • Een nieuwe en heldere visie en focus op je jezelf en je bedrijf
 • Een duidelijk plan voor korte en lange termijn, met concrete haalbare acties
 • Structuur, duidelijkheid en overzicht in je bedrijf en je leven
 • Rust en ruimte voor ontspanning en je gezin
 • Werk en privé in balans
 • Weer met plezier en passie ondernemen
 • Weer heerlijk kunnen slapen
 • Weten welke stappen te nemen

Twijfel jij of dit traject iets voor jou is?
Boek dan nu een gratis strategiesessie!

Wat als je nu niet in actie komt?

Realiseer jij je?

 • Dat als je nu niets doet, je dan echt datgene kwijt kunt raken, waar jij zo hard voor gewerkt hebt?
 • Dat jouw bedrijf kan stoppen door sluiting of faillissement.
 • Dat jij je partner/gezin kunt verliezen door een scheiding.
 • Dat je financieel aan de grond kunt komen te zitten.
 • Dat ook die sluimerende Burn-Out nog even langs kan komen?

Echt, er is een weg naar boven. Ik herken dit en weet niet alleen precies hoe het voelt, maar ik weet ook wat er nodig is om de cirkel te doorbreken. Door mijn eigen ervaringen is het is mijn missie geworden om ondernemers te helpen weer grip te krijgen op hun bedrijf en hun leven. En ja, er is echt een manier om uit deze vicieuze cirkel te komen.

Dus kom in actie voordat er geen weg terug meer is.

Mijn naam is Annette Brueren en ik heb jarenlang succesvol mijn droom gevolgd. Ik weet niet alleen hoe het voelt om heel succesvol te zijn, maar ook hoe het voelt om je droom uit elkaar te zien spatten en echt alles te verliezen. Ik heb de gevolgen daarvan aan den lijve ondervonden.

“Annette weet mij steeds enorm te motiveren. Altijd positief en nooit oordelend, weet ze me te laten nadenken over de te zetten stappen. Als ik zelf het perspectief mis, kan ze me de juiste richting wijzen. Annette heeft mij 3 maanden gecoacht en in die tijd heb ik overzicht, structuur en vooral rust gekregen, ik heb mijn bedrijf op alle fronten op de rit en kan met een heldere focus en duidelijke visie de toekomst in.”

Marleen

Download Gratis mijn
“3 tips voor direct meer resultaat!”

Wil jij snel meer actie en meer omzet? Wil jij weten hoe ik dat altijd aanpak? Download dan gratis mijn “3 tips voor direct meer resultaat.”

NIEUWSGIERIG geworden en wil je weten, hoe jij van “Frustratie naar Visie” kunt komen?

Boek dan nu die gratis strategiesessie!

info@annettebrueren.nl   |   +31(0)6 21 584 695