Op zoek naar een advies over hulpmiddelen of  heb je een vraag over hulpmiddelen en de WMO en wil je advies van een onafhankelijke en  deskundige adviseur Hulpmiddelen? stel je vraag gerust ik help je graag!

“Voor snelle vraagstukken”

Heb je een vraagstuk dat je bezighoudt en het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat? Omdat ik als retailexpert weet hoe fijn het is om even met iemand te sparren of te klankborden is er de “werkaanjewinkel” call, want je hoeft het niet alleen te doen. Tijdens de “werkaanjewinkel” Call gaan we 1 tot 1,5 uur lang aan de slag met een concreet vraagstuk waar jij op dat moment mee zit of  wellicht heb je meerdere vragen.  Je kunt tijdens de “werkaanjewinkel” Call volop gebruik maken van mijn kennis en ervaring. Ik geef je tips en tricks waardoor je na dit gesprek direct verder kunt en ook meteen resultaat ziet.

Prijs: €247,- excl. btw

 “1 hele dag werken aan jouw winkel”

Tijdens de VIP-dag staan jij en je winkel centraal. Deze dag kan volledig in het teken staan van samen aan de slag in je winkel, met o.a. winkeluitstraling, medewerkers coachen, etc. Maar kan ook in het teken staan van visie, strategie, doelgroep, social media, marketing of structuur aanbrengen in je bedrijf.  Als retail expert en retailconsultant vind ik natuurlijk dat een bedrijfsscan niet mag ontbreken.
Maar jij bepaalt met welke onderwerpen we aan de slag gaan.
Voorafgaand bespreken we dit tijdens een call,
zodat we op de VIP-dag snel, praktisch en efficiënt aan de slag kunnen.
Ik kom naar je toe en mag een heerlijke lunch niet ontbreken.

Na deze dag: 

  • Heb je nieuwe tools waarmee je meteen aan de slag kunt en zullen ook de eerste resultaten snel zichtbaar worden.
  • Weet je waar je staat met je bedrijf, heb je weer overzicht en inzicht, door de bedrijfsscan /retailscan
  • Weet je wat nodig is om jezelf en je bedrijf vol zelfvertrouwen en met plezier succesvol te profileren.
  • Heb je een concreet plan om meteen de volgende stap te kunnen zetten.
  • Heb je duidelijk wat je doelen en strategie zijn.
  • Weet je hoe je meer rust en ontspanning kunt creëren voor jezelf.

Prijs: €  997,- excl. btw en reiskosten

“Behoefte aan intensieve coaching? ”

Ben jij het overzicht kwijt en voel jij dat een burn-out dichterbij is dan ooit? Of wil je gewoon de volgende stap zetten met je bedrijf en je zoekt een retailexpert, sparringpartner en ervaren retailconsultant die jou hierin kan ondersteunen en inspireren om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen? Hoe zou het zijn om hulp te krijgen van iemand met veel ervaring, die weet hoe het voelt en die vooral weet waar het over gaat.
Ik kan je helpen om jouw zaak weer op het juiste spoor te zetten. Als dat is wat jij wilt, dan is dit 3 tot 6 maanden traject echt iets voor jou! Klik op de knop hieronder voor de uitgebreide informatie.

 

info@annettebrueren.nl   |   +31(0)6 21 584 695