Ervaringen

“Annette heeft de gave om snel tot de kern te komen, de goede vragen te stellen en de juiste methodes te doen inzetten. Niet alleen met de waardevolle tips en tools, maar ook met de inzichten uit de MKB Retailscan, kon ik meteen aan de slag en zag ik binnen korte tijd al de positieve resultaten, het resultaat van het traject is:  mijn bedrijf groeit, ik heb mijn passie weer terug en heb weer echt plezier in het ondernemen, zit gewoon weer lekker in mijn vel en dat is heel prettig voor het thuisfront. Het is fijn samenwerken met Annette.”

Nienke

“Annette weet mij steeds enorm te motiveren. Altijd positief en nooit oordelend, weet ze me te laten nadenken over de te zetten stappen. Als ik zelf het perspectief mis, kan ze me de juiste richting wijzen. Annette heeft mij 3 maanden gecoacht en in die tijd heb ik overzicht, structuur en vooral rust gekregen, ik heb mijn bedrijf op alle fronten op de rit en kan met een heldere focus en duidelijke visie de toekomst in.”

Marleen

“Annette is iemand die goed luistert en weet hoe ze iemand kan motiveren stappen te zetten in haar/zijn eigen ontwikkeling. Ze is een fijne persoonlijkheid die, mede door haar eigen ervaringen, weet te motiveren. Ze is to the point en durft me een spiegel voor te houden, waardoor ik de juiste inzichten krijg om de juiste keuzes te maken, er ligt nu een plan waardoor ik weer vol passie verder kan met wat ik het liefste doe, mensen helpen.”

Hilly

“Annette, is een vrouw die met haar open persoonlijkheid, luisterend oor en zakelijk inzicht bruggen weet te bouwen. Gedurende het half jaar traject heb ik zoveel geleerd over mijn bedrijf en mezelf, dat ik nog meer gefocust ben op mijn doelgroep, meer structuur en overzicht heb kunnen creëren dat mijn omzet bijna verdubbeld is. Annette gelooft in mij en dat had ik even nodig.”

Mariska

info@annettebrueren.nl   |   +31(0)6 21 584 695